Ghost Of The Posts

Tuesday, 2 July 2013

Diary before to KPTM Ipoh...


Assalam,2.33 pagi,sabtu,depan tv…seorang…aku rasa sejuk…bukan pasal kipas…tapi pasal emosi aku,aku kecewa sebab aku tak tahu apa yang aku nak untuk masa depan aku,walaupun memang target nak jadi atlet tapi macam mana nak ke sana/destinasi,aku tak tahu…serius…aku bersyukur ada abang,kakak,mak,abah,ayah dan kawan-kawan….tapi aku tak diberi peluang untuk berfikir sebab diorang buat pelan untuk aku…just one tiny problem,aku tak suka push over yang dahsyat sampai aku tak boleh handle…aku takut terlalu banyak perkara(worst thing could happen)…but aku kena terima…maybe ada Hikmah disebalikNya..aku tak tahu…apa yang aku tahu…is FOLLOW MY CHILDHOOD DREAM…tu yang aku nak…apa yang kita selalu buat,impian masa zaman kanak-kanak…maybe this my chance to see and get Farah Hani(My New Crush) closer…

Why I like about Farah Hani?
Cute,Very Honest,Smart,Religious,Classy,Respect.Cheerful.But she said I’m not the guy that she want…i know that feeling more than I can count,as usual I should change when I realize or a second  chances to live and a redemption… I want chase my childhood dream but it’s going to a loooooooonnnnnng road….at first I was ready to drop a bomb,and knock em out….when my brother and my sister ask me if I’m really sure and they asked same question many times until it makes me unsure….i hates those feeling…that’s why I’m writing this…I have no idea…REALLY….Assalam and goodnight…-Xpand Your  Imagination….
P/S:Dear,Farah Hani Will you be my last love for my life? Please?

No comments:

Post a Comment