Ghost Of The Posts

Tuesday, 25 December 2012

pain,sadness,hollow...Dedicated to all my friends

what is pain?? pain is can connected by physical and mental...but which one hurts the most...broke your foot? dump by your lover?? your choice...but let me tell you what's hurts the most...i wish i have one more day in school i miss my friends and i'm sorry all my mistakes i know i can't be a good friend...even though i'm pissed you guys off...but i never hold a revenge on you guys...i love you guys...no matter what,you punched me,kicked me,insulted me,framed me...i never get angry because you guys are my 2nd family...i don't want hold my sins long enough because all my mistakes because of us...i'm sorry from bottom of my heart...even it's going to break my heart and i'm in tears right now,writing for pain and it's going to challenging to ask forgiveness from all of you...that's is pain...pain come from sadness and bottom of your heart,when you let your heart speaks you will taste sadness and pain....and that's i feel right now...pain,sadness,happiness when you look back at your life ask yourself...do you want a second shot to be complete in life?? or you want take life for granted as your life right now,i'm choose neither....YOUR LIFE YOUR CHOICE....no regret...Again...I'M SORRY TO ALL MY FRIENDS AND I KNOW I'M NOT A GOOD FRIEND BUT YOU GUYS WILL BE MY FRIENDS UNTIL THE DAY I DIE......-XPAND YOUR IMAGINATION.Meanwhile this song is the best describer how i feel right now....

Saturday, 15 December 2012

magical of happiness,sadness and hardwork

the world teach us about life and how to understand people that we feel,we are connected to them...even though we try to help but some people don't get about the difference between happiness and sadness.......sad is it? we're just normal people try to make some changes but i believe in Allah S.W.T  is the best planner...and to i have to obey it for eternal paradise... i believe it...we all have to believe in Allah because we lived for another day...a reason to be happy...no reason to be sad...we prayed every single day for Allah... and we to changes peoples mind about that racist,abuse,killing for no reason...without the right communication,there is no relationship...without love,there is no respect....without trust,there is no reason to continues to live...when you feel down and sad don't feel that way...all you have to do is stand up,cheer up fine your way to success ....Insyallah Allah will be there for you.....-Xpand Your Imagination

Friday, 16 November 2012

Can You Crack The CODE??

Andai kita ada peluang untuk bertemu sekali lagi,walaupun tipis aku tetap akan cuba

ku hanya untuk mu walaupun dunia ini hanya sementara,aku akan tetap merindui mu

bercinta??kita tidak akan bercinta tetapi kita mengasihi diri dan orang yang kita sayang

lagi satu peluang aku pinta,adakah kau akan memberikannya??

suatu masa nanti,aku akan memberitahu isi hatiku yang menjadi pendorong kejayaan

hari ini,esok,lusa aku akan mendoakan kejayaan,kebahagiaan untuk kau...

nanti,kalau aku dah bersedia aku harap kau terima la aku,tetapi cinta tiada paksaan...


...........................................................................................................................................................

just take my heart when you go....i don't need it anymore....i always love you but you too hard to hold just my heart when you go....-XPAND YOUR IMAGINATION

BOTH IS THE BEST SINGER!! YOU SHOULD LISTEN!!

Sunday, 11 November 2012

Enigma Corporation(Lost Tapes)



As'salam....Hey Guys....did you watch that television series called "Lost Tapes" at astro channel 551?? well if you never watch it,that means you probably never heard a myth creatures like "Serpent Gods,Yeti,Stirgoi Vampire,HellHound and others...But There something caught my eyes to watch this Show....
   Like A Team Named:Enigma Corporation a Private Security Firm...Wannabe FBI or CIA something like that...Team Leader Agent Noel Connor and his Partner Tactical Specialist Agent Elise Mooney. Episode Like"Zombies,Serpent Gods And Strigoi Vampire...
  Beside,the show this team keep professional  enthusiasm attach even though many of this team died....There are Tanner Noble:Bitten By Zombie,DiSanto:Sacrifice Ritual Victim,Naomi And Fischer:Killed By Vampire... anyway...even though this is just a show but you can learn a lot from this team....GO TEAM ENIGMA!!!

Friday, 9 November 2012

TIME IS LOVE??

I don't always think that,time gone so fast....day by day...night after night...suddenly SPM....

Will i get the fountain of happiness where i let my family,my heart and soul....do the job...


Always remember about Allah S.W.T and Muhammad S.A.W That we have to obey them

Love Is Always the answer and it will always be....ALL YOU NEED IS LOVE...


You Are my strength to lights up my world....         *I will Miss You... All The "Crushes" I've try,Rejected,Insulted....You Are not one of them....you special....i know that....all i have to do is say it....but...time goes so fast....and time will get us...just remember if i get Great Result Of SPM............ i will fine you and say it....-Goodbye...I'm Sorry.

Saturday, 27 October 2012

Andai Ku Bercinta Lagi-Mojo (UNTUK KAU)

Kini kau tiadaSenafas pun ku perlu mencuba

Kau bawa pergi sebahagian dari jiwa raga

Bersendiri hidup umpama hilang erti

Bagaimanakah meneruskan hayat ini

Andai ku bercinta lagi suatu hari nanti

Tunjukkan di mana

Ruang hati untuknya yang masih belum kau huni?

Apabila tiba waktu bersemuka

Ku perlu pejamkan mata dan memaksa lafaz cinta

Dengan bayangmu di minda

Tiada pengganti bisa hadir dan mampu menyembuh

Rawan di hati meleraikan semangat ku runtuh

Andai KBercinta Lagi Suatu Hari Nanti


Tunjukkan Di mana

Ruang Hati untuknya yang masih belum kau huni?

Apabila Tiba Waktu Bersemuka

Ku Perlu Pejamkan mata dan memaksa lafaz Cinta

 Dengan bayangmu di minda

Bersendiri masa umpama tak beralih

Berapa lama lagi harus ku merintih

Malam tidak berpurnama

Fajar tiada kejora

Aku hilang di dalam gelita kalbu

Tanpa dirimu rasaku mati...

Andai ku bercinta lagi suatu hari nanti

Tunjukkan di mana

Ruang hati untuknya yang masih belum kau huni?






Apabila tiba waktu bersemukaKu perlu pejamkan mata dan memaksa lafaz cinta Dengan bayangmu di 

minda.....AHHHHHHH....AHHHHHHH.......AHHHHHH..HAHHHHHHH...



AHHHHHH.....Andai Ku Bercinta Lagi....

Saturday, 25 August 2012

HOLLYWOOD UNDEAD-CIRCLES


THIS SONG IS PERFECTLY ABOUT MY LIFE......

[Tha Producer:]
Take my hand lets go,
Somewhere we can rest our souls.
We'll sit where it's warm,
You say look we're here alone.

[Chorus:]
I was running in circles,
I hurt myself,
Just to find my purpose.

Everything was so worthless,
I didn't deserve this,
But to me you were perfect.

I'm scattered through this life.
If this is life I'll say good bye.

She's gone like an angel,
With wings let me burn tonight.

[Chorus]
I was running in circles
I hurt myself,
Just to find my purpose.

Everything was so worthless,
I didn't deserve this,
But to me you were perfect.

[Johnny 3:]
I see me writin on this paper.
Prayin for some savior.

In a world so, so godless. so thoughtless,
I don't know how we wrought this,
All the love that you brought us.

It feels like I'm killin myself.
Just willing myself.
Just to pray for some help.

I'd give it all just to have, have your eternity.
Cause it's all that assures me.
It's worth all that hurts me.

I'd give you my heart,
And let you just hold it.
I'd give you my soul,
But I already sold it.

On that day
That day I walked away in December.
I will always remember.
I'll regret it forever.

I remember brown eyes,
So sad and blue skies.
Turned to darkness and night.
I'm so sick of the fight.

I won't breathe unless you breathe,
Won't bleed unless you bleed.
Won't be unless you be,
'Till I'm gone and I can sleep.

[Chorus]
I was running in circles
I hurt myself,
Just to find my purpose.

Everything was so worthless,
I didn't deserve this,
But to me you were perfect.

[Tha Producer:]
I've gone away,
Seen better times in yesterday (I hurt myself).
It's hard to say,
That everything will be okay (I hurt myself).

I've gone away,
Seen better times in yesterday (I hurt myself).
It's hard to say,
That everything will be okay (I hurt myself)

Friday, 20 July 2012

Silent Hill:The Requiem Of Najwa Latif....


As'salamualaikum semua....first of all,selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak....but...aku tengah fikir sekarang pasal mimpi yang aku hadapi khamis malam waktu aku tidur....aku mimpi aku jumpa Najwa Latif,hahaha memang korang tergelak atau perli aku,pasal korang fikir aku minat Najwa Latif,sebenarnya.....Tak....pasal lagu muka buku tu ada something wrong ngan lirik dia...so itu tak bermaksud aku anti-najwa...bukan....walaupun muka dia comel....kena hati-hati atau Ambil Risiko because it's too good to be true....but...kembali kepada mimpi yang aku cakap tu...first part mimpi yang aku ingat,aku tengah sembang seseorang(not sure siapa) tapi tempat bertemu macam dalam rumah tapi tak pasti....but first aku jumpa dia....(dalam mimpi la) dia datang dari belakang dan dia buat surprise kat belakang aku dan aku suka,jadi aku bersembang dengan dia,bergelak ketawa,ceria, dan part aku paling ganjil dan aneh...iaitu aku ada kamera tapi tak berani amik gambar dengan dia tak tau kenapa....keluarga dia ada tapi tak bagi ke,aku malu ke,aku segan nak amik gambar sama ke,...entah aku pun tak tau tapi aper yang aku tau,ada satu part aku pergi mana entah biler aku return dia dah takde aku check keluar,kereta dia ada dan tengah reverse keluar,then aku keluar kejar kereta tu sambil menjerit"Najwa,Najwa,Najwa,Najwa,Najwa,Najwa"berulang-ulang kali sampai aku tak larat aku stop kejap ada orang jerit "Najwa"...tapi aku tak amik peduli apa yang aku tahu aku sambung kejar kereta Najwa sebab Nak Bergambar Dengan Najwa Latif....She's One Of A Kind yao! but then mimpi aku stop camtu je.....pasal pagi subuh kena mandi pergi sekolah dan fikir balik ada mimpi yang aku lalui tu cuma mainan minda ke,atau ada hikmah disebalik mimpi tu,....tetapi biasanya aku mimpi,ada yang betul-betul berlaku dalam hidup aku contohnya aku pernah masuk explore race dan kalau fikir balik memang aku dah mimpi camtu....bukan sekali berlaku je....banyak kali mimpi jadi kenyataan,dan banyak persoalan aku nak jawab tapi tiada jawapan....

1)kenapa aku mimpi pasal Najwa Latif?

2)Kenapa aku malu nak bergambar dengan Najwa?

3)dalam seumur hidup aku tak pernah kejar orang hanya untuk bergambar je....?

4)macam mana aku boleh bersembang dengan Najwa?

p/s:andai kata kalau ini betul-betul jadi kenyataan i'll be ready....Yelah UNTUK DIA...HEY...
MACAM MANA NAJWA LATIF BOLEH TEGUR AKU SEDANGKAN ADA  2.6 JUTA RAKYAT MALAYSIA YANG GILAKAN KAT DIA,DAN DIA BOLEH PILIH AKU??TERBAIK!!

Sunday, 8 July 2012

Senarai Crush Aku(THE REVEAL)

O.k first sekali memang takde orang tengok aku punya blog,facebook,twitter,myspace,gmail dan youtube....because of that aku anggap ni sebagai "Personal Diary" so....aku nak cerita dan senarai "crush" aku yang memang aku minat dan suka...tapi...aku tak ada berani dan kekuatan untuk bercakap atau meluahkan perasaan aku....tapi blog aku...disebabkan takde org tengok so....Here's the list....

1)Diana Sallehuddin-Cantik,Warak,Bijak,Manja,Senang Bergaul,Hormat...tapi...Arif Naquib dapat dulu....it's ok....arif bukan jahat pun....in fact aku respect arif...so I HAVE TO LET GO....

2)Maisura Huda-Cantik,Bijak,Hormat,Amanah,Feminin,Suka Senyum,....ada tapi....Si Rempit.Hisap rokok,Syameer pulak dapat Maisura,Tak Terfikir Aku Mai akan suka kat syameer....Mungkin keberanian syameer mungkin mai suka....so AKU AKAN CUBA....

3)Fatihah Rosli-Cantik,Aktif,keep it cool,rendah diri,Bijak....tapi...Daus pulak dapaat nombor fatihah dan semua kata ada skandal ngan daus.....KEEP TRYING

4)Aqilah Othman-Cantik,Mata Macam Heliza,Aktif,Warak,Hormat,Berdikari-...yang ni aku boleh dapat tapi aku tak berani nak cakap...BERANIKAN DIRI FAIZAL....

5)Rafidatul Adawiyah-Comel,Suara Comel,Amanah,Bijak,Cepat Tangkap,.....Nampak Macam Dah Ada calon....tapi bukan aku...aku just co worker......SOME DAY..WE''LL SEE...

6)Siti Aisyah(5 Bakti)-Kawan Lama,cantik,Warak,Amanah,Kat kelas lawan BM jangan hara nak menang.....tapi...Macam Ramai yang Target kat dia...susah sikit....LET'S KEEP IT GOING.....

7)Aishah(Tuisyen)-aku tak tahu ada something about her memang aku ada perasaan kat dia....maybe dia suka senyum,Warak,Bijak...But's There's Something More About Her.....

8)Maizureen Jeffery-Bijak,Cantik,Kelakar,Ceria,Amanah,Hormat,Warak......Tapi Dah Berpancaran....walaupun aku dah meluahkan persaan aku....tapi aku kena reject dengan cara yang baik...IT'S OK...I KNOW THAT FEEL BRO.....

9)Nurfarahin Sharudin-Cute,Warak,Bijak,Serius,Hormat,Sangat Berbakat......Aiman Salihin memang suka gila kat farahin.....sampai jadi stalker.....TAK SAMPAI HATI NAK BERITAHU....

10)Fatin Nasuha-Cantik,Mata bulat 360 darjah,Serius,Bijak,cool,.....Komfem Ramai suka kat dia......IBARAT CARI GULA DALAM GARAM....TERLALU TIPIS....

SO THERE YOU HAVE IT SENARAI CRUSH AKU MEMANG AKU NAK DATING SALAH SEORANG NI...IT JUST......I DON'T KNOW...AKU TAK BERANI....TAKUT,EFFECT KEPUTUSAN RESULT AKU PULAK....WASALAM....PEACE OUT YO...

Monday, 4 June 2012

Sh-boom (life could be a dream) lyrics OST - Disney's Cars

Hey nonny ding dong, alang alang alang
Boom ba-doh, ba-doo ba-doodle-ay

Oh, life could be a dream (sh-boom)
If I could take you up in paradise up above (sh-boom)
If you would tell me I'm the only one that you love
Life could be a dream, sweetheart
(Hello, hello again, sh-boom and hopin' we'll meet again)

Oh, life could be a dream (sh-boom)
If only all my precious plans would come true (sh-boom)
If you would let me spend my whole life lovin' you
Life could be a dream, sweetheart

Now every time I look at you
Something is on my mind (dat-dat-dat-dat-dat-duh)
If you do what I want you to
Baby, we'd be so fine!

Oh, life could be a dream (sh-boom)
If I could take you up in paradise up above (sh-boom)
If you would tell me I'm the only one that you love
Life could be a dream, sweetheart

Sh-boom sh-boom Ya-da-da Da-da-da Da-da-da Da
Sh-boom sh-boom Ya-da-da Da-da-da Da-da-da Da
Sh-boom sh-boom Ya-da-da Da-da-da Da-da-da Da, sh-boom!

Sh-boom sh-boom Ya-da-da Da-da-da Da-da-da Da
Sh-boom sh-boom Ya-da-da Da-da-da Da-da-da Da
Sh-boom sh-boom Ya-da-da Da-da-da Da-da-da Da, sh-boom!

Every time I look at you
Somethin' is on my mind
If you do what I want you to
Baby, we'd be so fine!

Life could be a dream
If I could take you up in paradise up above
If you would tell me I'm the only one that you love
Life could be a dream, sweetheart
(Hello hello again, sh-boom and hopin' we'll meet again) boom sh-boom

Hey nonny ding dong, alang alang alang (sh-boom)
Ba-doh, ba-doo ba-doodle-ay
Life could be a dream
Life could be a dream, sweetheart!

Life could be a dream
If only all my precious plans would come true
If you would let me spend my whole life loving you
Life could be a dream, sweetheart

(dee-oody-ooh, sh-boom, sh-boom)
(dee-oody-ooh, sh-boom, sh-boom)
(dee-oody-ooh, sh-boom, sh-boom)
Sweetheart!!

Saturday, 12 May 2012

???GOODBYE??

Well Diana i guess this the end of my love for you....since 2011 i was fall for you but....arif got you first.....i guess was a little bit late...if i could just tell my felling early....i think i might have your heart....but ALLAH S.W.T know the best for it's slave and as it's slave we must obey it...and never breaks the border....so Diana i pray for your health and your life....and i'm sorry....please forgive all my sins....and from bottom of my heart....farewell...

Fight??? HELL YEAH!!

if i lay my head down will you be mine??
when i close my eyes tonight will i see all is gone......

i see the streets burns every time i falls asleep,i lose all my insanity, i can't hide from the speaks inside of me....

my name is Faizal Iqbal Bin Abdul Majid and i won't go down without a fight!
 You can knock me down and watch bleed but you can't stop me Fighting....I Was Born Free!!
You Hate Me?? So.... I Guess i Should Say Sorry because you born with this undeserved attitude...

Sunday, 26 February 2012

terfikir dan berani...(based on true story)

pernah tak kau terfikir yang sebenarnya dunia ni terlalu gelap untuk bercahaya??
tapi bagi orang positif dia tetap akan bercahaya walaupun dia hanya seorang sahaja...

pernah tak kau tertanya-tanya apa perbezaan sahabat dan menaruh hati kepada seseorang??
kalau orang positif dia akan beritahu pada waktu yang betul dan niat yang betul....

pernah tak kau terpinga-pinga apa itu berani??
kata orang positif aku akan cuba beranikan diri tak kira terima aku atau tidak...aku tetap berdoa kepada ALLAH S.W.T untuk kau menjadi cahaya aku...

KEPADA D**** kau hadir dalam hidup pada tahun 2011 kau membuat aku bersemangat untuk KELUARGA AKU,AGAMA AKU,DAN KAU....

Aku akan beranikan diri untuk kau....aku akan doakan untuk kau....aku akan melindungi kau....dan aku harap kau terima aku.....

Friday, 13 January 2012

DUCK TALES!!

you know when you was a kid....when you love watching cartoon and everyday loving it??now i'll bring it BACK!!